МЪЖ: Скъпа, прибрах се!
Ще дойдеш ли да видиш това?
Има нещо смешно в небето
Птица ли е? Самолет ли е?
Скъпа, виж това е твоята орис!

Небето пада!

Идва планетата Х

Маите и Хопите
предсказаха,че ще дойде
промяната на оста,разкрива
второто слънце
време да погледнете себе си
и всичко,което сте направили
и което не сте
Нибиру е на път

Нибиру е флагманският кораб на Галактическата Федерация от 4­то измерение на Галактика Млечен Път. Както при “Пелегай”, много различни цивилизации имат свои представители, живеещи на борда му. Освен Флагмански кораб на Федерацията, той е и планета и бойна звезда, а по размери е около три пъти по-­голям от Земята.
Първоначално е бил планета, която е излязла от орбитата си при имплозията/експлозията на Сириус Б. Накрая се оказала в областта на съзвездие Плеяди и поради това е известна като Плеадианска планета.
Нибиру станала космически кораб, когато една планета, неподдържаща почти никакъв живот, била направена куха и превърната в космически кораб. Тя пътува из галактиката. Затова хората живеят вътре в нея, а не на повърхността й. Предвидена е за пътувания в дълбокия космос, където няма слънце в продължение на години. Тя е нещо като изкуствена планета. Само кората й е оригинална.
Нибиру е и бойна звезда, защото е оборудвана и за война ­- на нея има и космически кораби и тежки оръжия. Когато преговорите пропаднат, тя може да се защити от атаките. Тя използва същите тези оръжия и за да защитава планети и раси от атаките срещу тях, когато е изрично овластена да направи това.

няма къде да избягате

Небето пада!

космически кораб прелита,
земята и много други се загубиха –
силите на света
ще искат просто последно сбогом.
Семейството оцеля
и пое своя първи дъх
строейки нашият нов свят.
който отново започнахме.

Небето пада!

Жена:Планетата Х е силата, нужна да пречупи абсолютния контрол,който тук скритата, рептилска раса има над Земята още от когато победиха междузвездната война преди хиляди години.

Гея умираше,
но сега тя може да ни покаже лицето си –
тъмнината изчезна,
Информацията
ще царува на нейното място.
Скритата помощ на боговете,
с помощта на която децата могат да играят на плажа
пет хиляди сто и двадесет и пет години още
за да се учим и научим.

МЪЖ: Скъпа прибрах се!
Ела да видиш това!
Има нещо смешно в небето

Жена:Планета Х идва,и ще има глобална паника,но аз и други които разбират това което (и) аз съм научила,ще скачаме от радост.Ще бъда щастлива да видя тази планета.Не звучи ли откачено?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216