…може да участвате в създаването на тази книга, като посетите адрес http://www.maggotbible.com/index2.html

Перкусионистът на Slipknot M. Shawn “Clown” Crahan създава специална книга, направена от фенове, за фенове! Тази книга той е нарекъл “Maggot Bible”.

Добре, ще се опитам да направя всичко възможно, за да опиша този откачен сън, който имах, относно книгата "Maggot Bible" каза той самият.

Ние всички трябва да преглъщаме това, пред което ни поставя живота, за да растем и трупаме опит във великите възможности на живота. Моята връзка с теб в интернет винаги е била заобиколена от такива идеи на изкуството и как изкуството може да помогне да намалим болката на живота. Когато мислиш по определен начин и си мислиш, че си сам, можеш да отвориш тази книга и да прочетеш истории, поеми и да зяпаш снимки и те да ти помогнат да дишаш и да разбереш, че не си сам.

Книгата ще съдържа повече от 1,000 творения, които са изпратени или публикувани от фенове на бандата. За повече информация, посетете сайта на Clown.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216