Почти бях убеден, че няма да чуя нищо ново от System of a Down, но пък се надявах да ги видя на живо и то в България. Аз още се и надявам. За разлика от България, System of a Down миналата седмица свириха на Rock in Rio (по-долу ще сложа целият концерт). След този концерт барабанистът на групата, John Dolmayan, бил интервюиран относно възможността за нова SOAD mузика. Ето и неговият коментар:

Ние сме ден за ден. Имаме още няколко концерта в Южна Америка - ще свирим в Буенос Айрес и после в Сантиаго. После се прибираме вкъщи - не работим по време на Коледа и Нова година - това е време за нешите семейства и т.н. - така че ще си бъдем вкъщи за следващите 3 или 4 месеца. После Serj [Tankian, вокал] отлита ктм Нова Заландия за няколко месеца - той живее там от време на време. После мисля, че той е планирал да издаде друг солов албум следващото лято. Така че може да видите Системата на концерт следващото лято, може и да не я видите. Но за хората, които чакат албум - знам, че има много хора, които чакат албум - и аз чакам точно като тях. Ще се случи, когато трябва да се случи и когато достигнем висотите, които предните ни работи достигнаха. Не искаме да се осланяме на нашата слава и това което сме направили в миналото да е това, на което вие разчитате. Аз не искам да го правя и знам, че останалите момчета от групата също не искат да го правят. Вместо да разчитаме на нашата слава, ще захвърлим всичко и ще създадем нещо ново и специфично за това поколение, за което те могат да кажат - това е тяхната System of a Down.

Видеото е миксирано ужасно и вокалите не се чуват, но все пак концертът е добро преживяване:
[jwplayer config=”YouTube” mediaid=”2121″]


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216