до Юни’2012 турне, по-късно албум?

Миналата седмица Corey Taylor написа в tweeter, че Slipknot планират турне в Северна Америка, което са страхотни новини като се има на в предвид, че след смъртта на Paul Gray дори не беше сигурен дали ще остане в Slipknot. С ново турне винаги излизат спекулации за нов албум, но не и този път. Перкусионистът на групата, M. Shawn Crahan, написа в своята Facebook страница, че наистина ще има турне, но било рано за албум, т.к. все още не са написали нито една нова песен.

Исках също направо да кажа на всичко, защото така или иначе вече може да сте чули, но Slipknot ще направят турне само в Америка до края на Юни, което не означава, че нещата няма да се променят. Но когато се променят, ще бъдете уведомени. Все още няма да има албум, защото е твърде рано и все още няма песни, защото групата се нуждае да се събере заедно, за да го напишем. Тръпна в очакване да почувствам идеята. Всичко се случва заради нещо, гответе се.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216