Чесно, това нещо Lulu дори нямам достатъчно думи за него. Нищо против такъв стил музика, но не и с Metallica. И мисля, че James Hatfield разбира това мое мнение и се е притеснил, че феновете на Metallica не го харесват. В някое от последното интервю той казва, че Lulu не е албум на Metallica, бил друг вид звяр, а албумът все още се пише. Ето и пълният цитат:

Определено е различно. Това не е новият студиен запис на Metallica. Това е 'Lulu'. И за това го кръстихме така - не е Metallica, не е Lou Reed; то е ние заедно правейки нещо, наречено 'Lulu'. Сигурен съм, че някои от феновете на Metallica ще си помислят "Това е новият запис на Metallica. Не го харесвам. Уплашен съм." Но той не е. Това е проект, който ни беше предоставен и ние решихме да се сблъскаме с него. Имам впредвид, че наистина има яки рифове. В 'Lulu' не пея много. Това е фонова музика, направена от Lou и мен, за Lou. Така и направихме. За някои фенове ще е трудно да разберат, но ние не можем да спрем да бъдем Metallica, не можем да спрем да изследваме какво искаме да направим като хора на изкуството. Не харесваме да се ограничаваме. Но не го правим само да се е*аваме с феновете - това е сигурно. Ако не го харесват, да изчакат следващият запис, в който сме изцяло фокусирано върху Metallica, който всъщност сега пишем.

Няма да се притеснявам много за Metallica на този етап. Какво е вашето мнение?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216