Което Тим е направил не е напълно извън неговият характер

Както мнозина знаят,вокалистът на As I Lay Dying, Tim Lambesis беше осъден на 6 години затвор. След като нещата покрай неговото име се поуспокоиха, останалите членове на бандата застанаха пред светлината на прожекторите с новият си проект — Wovenwar.

Ситуацията около Tim коментира Nick Hipa, който публикува отговори към обвиненията срещу него и в скорошни интервюта разкрива повече за неговите чувства към скандалната история.

Nick HipaВсеки член на банда е много скептично настроен към останалите членове. Всеки е запознат със силните и слабите моменти на останалите, с техния характер. И всеки приема другия. В известна степен, мисля, че ситуацията е “Човече, знаеш, че той не струва, но си заслужава”. Ние в бандата започнахме да виждаме деградацията на характера на Тим до момента, в който вече нямаше компенсация и вече не си заслужаваше. Човекът загуби връзка. И какво направихме? Това е нещо, в което сме въвлечени на различни нива. И се опитвахме да държим нещата заедно, до колкото можехме, и да не позволяваме на нещо да разруши бандата и това, което сме изградили. Мисля, че бяхме изненадани, когато Тим беше арестуван, но не толкова шокирани, колкото всички останали. Не очаквахме нещата да стигнат толкова далеч, но това, което Тим е направил не е напълно извън неговият характер.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216