харесахте ли албумът им със Skrillex? Има още….

Новаторите в ню/нео метъл музиката разкриха името на новият си студиен албум и, ако харесахте съвместната им работа с Skrillex, време е да се подготвите за танци.

“The Path Of Totality” ще бъде пуснат в продажба на 5 декември от Roadrunner Records, но което е по-забележимо – ще включва домакини на dubstep и електронната музика, начело със Skirellex, Excision, Datsik и Noisia!

Заглавието "The Path Of Totality" се отнася към факта, че за да видиш слънцето по време на пълно слънчево затъмнение, трябва да си на точното място в точното време. Така се появи този албум. Мисля, че всички "участници" се чувстват така. Не съм сигурен, че това може отново да се случи. обяснява Джонатан Дейвис – главата (и гласът) на Korn.

Потвърдени заглавия на песни са:
Narcissistic Cannibal
Burn The Obedient
Illuminati
Kill Mercy Within
и Chaos Lives In Everything


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216