Официално е потвърдено, че песента Buszy е официално сингъл и промо към дебютният албум на Hacktivist. Датата съшо е обявена официално – 4 март.

Вторият вокал коментира: “Това е песен за забавления, животът по концерти и всеотдайността на всеки от нас – да живеем живота, който искаме и да не допускаме нещо да се изпречи на пътят ни.

“В Milton Keynes Buszy е място, където всички сме израснали. Там има и скейтпарк. Използвало се е и за обществена дейност. За съжаление то било затворено…”

“Направихме всичко, което можахме, но нашите гласове бяха пренебрегнати. Решихме да кръстим песента на това място, а видеото съдържа кадри от мястото, преди то да бъде затворено. Извадката, която искаме хората да си направят е, че без значение какво трябва да правим това, което обичаме и трябва да се борим за това, в което вярваме. Без значение кой стои срещу нас.”


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216