Харесват ми наскоро образувалите се метъл-смесици. Първо беше Greg от Dillinger и Max от Sepultura. После чухме, че Adam D (от Killswitch Engage) сформира метъл група с Corpsegrinder от Cannibal Corpse и Shannon Lucas от Black Dahlia Murder. Сега се чуват думи през съответните Tweeter профили, че китаристът на Lamb of God, Mark Morton, свири заедно с Dez Fafara от Devildriver. Звучи готино, нали?

Ето какво е tweet-нал Марк (Lamb of God):

Абсолютно извън всякакви очи е, но Dez и аз сме написали няколко размазващи мелодии. Не съм сигурен кога и къде ще видят бял ден.

… малко по-късно Dez “довърши” tweet-а, като обясни повече за музикалният стил:

Да, Mark Morton и аз имаме 14 направени или поне скицирани песни. Беше процес на работа в рамките на 4 години, но не - не звучи нито като DevilDriver, нито като Lamb of God и, както Марк каза - той самият не знае кога или къде ще види бял ден. Това е нещо много лично - той контролира напълно кога и къде ще бъде чуто, освен разбира се наши близки приятели, които са следили нашият прогрес през годините. Надявам се, че това изяснява нещата.

Има песни, но момчетата не искат те да виждат бял свят, докато не са НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕНИ. Имейки впредвид фактът, че DevilDriver в момента са на турне, а Lamb of God записват нов албум, след което ще последва турне, няма да дойде скоро времето, в което нещо ще бъде завършено. Но тъй като, на мен лично, това ми звучи доста интересно като идея, ще седя кротко и търпеливо и ще чакам….


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216