В ново интервю с списание “Terrorizer” Iommi казва, че квартетът е започнал да свири отново и не е изключено да тръгнат на турне в близко бъдеще.

Китаристът на Black Sabbath Tony Iommi разкри, че първоначалният състав [на Black Sabbath] е започнал репетиции за първи път от тяхното въвеждане в залата на славата на Rock and Roll-а през 2006.

Групата – напълно запълнена с вокалистът Ozzy Osbourne, басистът Geezer Butler и барабанистът Bill Ward – се чува, че са заедно още от лятото и репетират за нов албум, по думи на Birmingham Mail. От друга страна, Iommi бързо отхвърли тази мълва, казвайки че неговите думи са извадени от контекстът.

Но в ново интервю с списание “Terrorizer” Iommi казва, че квартетът е започнал да свири отново и не е изключено да тръгнат на турне в близко бъдеще.

[Ние] Изсвирихме някои от старите неща и е готино да бъдем заедно отново. Всички сме приятелски настроени един към друг и сме на етап, на който можем да свирим заедно. Ще бъде добре, ако можем и, предполагам, не остава много докато ще имаме тази възможност. Ще се случи!
каза китаристът.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216