Убийството на Manson в новия албум на Machine Head

0
357

Вече имам доста яки текстове. Има песен, наречена Night Of The Long Knives (Нощта на дългите ножове) и е доста добра. Разправя се за убийствaтa на Manson, а текста е доста мрачен и гневен. Открихме няколко нови мелодии, които да добавим към звука на Machine Head.

Аз просто се опитвам да си върша моята работа. Специално с този запис се опитвам да се дисциплинирам с рутина, да пиша по малко всеки ден, но за около месец бях в някаква черна дупка за рифове. Всеки риф, който напишех, беше кофти. Спряхме да пишем за около 2 седмици, през което време пишех моите записки за историята на Through The Ashes Of Empires, което прочисти съзнанието ми. В края на тези 2 седмици “вратите” се отвориха и излязоха страхотни рифове. Работих много. Този поток от рифове беше на върха на пръстите ми. Чувството е страхотно!Robb Flynn

Албумът ще ще бъде първият, откакто басистът и един от основателите на Machine Head – Adam Duce – напусна миналата година. Очаквайте новият албум, който ще бъде издаден от Nuclear Blast, около средата на 2014.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР