Какво се случва с All Shall Perish след като почти всички членове на бандата се отказаха от нея

Зачудих се какво се случва около All Shall Perish. След последният, лично за мен — много добър албум, This Is Where it Ends, издаден през далечната вече 2011 год., вокалът на бандата — Eddie Hermida — се пресъедини към Suicide Silence. Това беше удар за мен, т.к. смятам, че Eddie пасва чудесно на All Shall Perish и съм леко скиптично настроен към комбинацията — той и Suicide Silence. След това китаристът — Ben Orum — стана баща и също напусна бандата. Другият китарист пък е зает с Devil You Know, а барабнистът от своя страна се колебаеше дали да иде в Emmure (в текущият момент той е в списъка на членове в официалната Facebook страница на Emmure). И така бъдещето на All Shall Perish е под голяма въпросителна.

НЕ! Човек от Nuclear Blast е потвърдил, че действително ще има нов албум на All Shall Perish. И то не някога в бъдещето, а той е предвиден за 2015 год. Скоро се очаква групата да разкрие новият вокалист. Междувременно на официалната Facebook страница на ASP Pierce и Artusato са текущи членове. Явно и двамата са успяли да организират времето си добре, така че да могат да се справят със задачите си и двете банди.

Така, че — фенове — бъдете спокойни. Съвсем скоро се очаква да чуем нов материал от All Shall Perish….

(очаквайте продължение…)
All Shall Perish се завръщат…


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216