новият албум трябва да е класически Machine Head албум

Robb Flynn обнови информацията, свързана с новият албум на Machine Head и той смята, че албумът определено не трябва да бъде бързан.

“Започнахме да пишем през януари тази година [2013], но междувременно провеждахме прослушвания за нов басист, учихме новият басист Jared MacEachern на нашите парчета, репетирахме за концерти, бяхме на Rockstar Energy Drink Mayhem Festival, Jared трябваше да стигне скоростта на новите мелодии и не можахме да се върнем към писането през септември. От 9 месеца, 4 месеца писахме. Ако се върнем назад до октомври, беше пресилен.”

“Това е важен за нас запис. С нова звукозаписна компания, с нов член в групата и с предшественик като Unto The Locust, всички погледени са към нас. Този албум не може да бъде претупан, има нужда да бъде велик. Има нужда да бъде класически Machine Head албум. Има нужда да бъде вечен албум.”

“Звукозаписната компания Nuclear Blast се съгласиха и казаха “Няма значение дали ще излезе април или август. След 5 години единствено ще се помни дали е велик или не е” Благодарни сме им за разбирането и влизаме в студио през януари 2014.”

“Вече имаме 5 или 6 демо песни. Някои са в по-завършен стадии от други и за това ще продължим да правим демо записи през новата година”

“Благодарим за търпението, приятели.”

източник: Metal Hammer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216