Концерт с нови песни от Gabana тази събота

След изключително дългият работен ден съм в компанията на вечните заподозряни в клуб DOWNLOAD
и очаквам пристигането на Виктор (Вокал и китарист на GABANA).
След около две бири време той се появява с геврек в ръка, току що приключил футболният си мач в любителската лига на PUMA-ците 🙂
– В събота на 12.04.2014 свирите в “ПЕТНОТО”… какво да очакват нашите читатели?
– Като цяло новият ни албум е почти завършен, остават само няколко детайла, но въпреки, че все още не са издадени може да чуете новите ни песни на живо. Имаме и няколко интересни кавъра, които до сега не сме свирили.
– Доста време мина от последният ви албум. Каква е причината?
– Хубавите неща стават бавно.
– Преди около половин година излезе ваше видео от AmpsOnAiR към песента R’n’R. Няколко думи за това?
– Какво да ви кажа?… AmpsOnAiR е едно студио, намиращо се в една вила до София. Пичовете са наистина професионалисти и сме им много благодарни за случилото се там. Надяваме се със излизането на албума да запишем още нещо при тях.
– Един въпрос за “Блога на Шапката“. Къде ходиш след 23 часа?
– Както са казали хората… Всички пътища водят към Рим. – В случаят Найлона. Все пак там е “културната столица” на Пловдив. Знаеш… писатели, художници… Най-интересното е, че в петък и събота в малките часове прииждат всякакви хора, на всякаква възраст и от различните в околието клубове.
Другият вариант е “Петното”, но като цяло май всички чакат да се стопли и да се ходи в конюшните. Въпреки, че и те затварят рано.

Така оставяме Виктор да си догледа мача и очакваме с нетърпение албумът на GABANA, който в най-лошият случай ще излезе през септември.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216