GABANA с нов албум! Кога?

0
492

След изключително дългият работен ден съм в компанията на вечните заподозряни в клуб DOWNLOAD
и очаквам пристигането на Виктор (Вокал и китарист на GABANA).
След около две бири време той се появява с геврек в ръка, току що приключил футболният си мач в любителската лига на PUMA-ците 🙂
– В събота на 12.04.2014 свирите в “ПЕТНОТО”… какво да очакват нашите читатели?
– Като цяло новият ни албум е почти завършен, остават само няколко детайла, но въпреки, че все още не са издадени може да чуете новите ни песни на живо. Имаме и няколко интересни кавъра, които до сега не сме свирили.
– Доста време мина от последният ви албум. Каква е причината?
– Хубавите неща стават бавно.
– Преди около половин година излезе ваше видео от AmpsOnAiR към песента R’n’R. Няколко думи за това?
– Какво да ви кажа?… AmpsOnAiR е едно студио, намиращо се в една вила до София. Пичовете са наистина професионалисти и сме им много благодарни за случилото се там. Надяваме се със излизането на албума да запишем още нещо при тях.
– Един въпрос за “Блога на Шапката“. Къде ходиш след 23 часа?
– Както са казали хората… Всички пътища водят към Рим. – В случаят Найлона. Все пак там е “културната столица” на Пловдив. Знаеш… писатели, художници… Най-интересното е, че в петък и събота в малките часове прииждат всякакви хора, на всякаква възраст и от различните в околието клубове.
Другият вариант е “Петното”, но като цяло май всички чакат да се стопли и да се ходи в конюшните. Въпреки, че и те затварят рано.

Така оставяме Виктор да си догледа мача и очакваме с нетърпение албумът на GABANA, който в най-лошият случай ще излезе през септември.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР