Оказва ли влияние възраста на Randy върху гласът му

Фронтменът на Lamb Of God смята записите по VII: Sturm Und Drang за най-приятните, които той е чувствал. Randy Blythe добавя, че смекчаването на пищящите си вокали му е доставило едни от най-приятните моменти, които той е имал в студио.

Казва, че вече е по-възрастен, няма нуждата да пее агресивно, въпреки че неговата кариера започна така.

Коментира за VH1: В един момент – да, но сега съм на 44. Занимавам се с тази група от 21 години. Сега — в новия запис — има някои различни неща.

Има една песен, която е почти чист вокал и аз го пея. Това беше най-забавното, което съм правил от много време насам.

Blythe също така коментира “Никога не е ставало на въпрос дали бандата стои на пътя на Chris Adler“, който се обедини с Dave Mustaine и компания по записите на последователя на албума от 2013-та година Super Collider.

и продължава: “Хората се притесняват от това Chris да бъде в Megadeth? На мен не ми пука. Ако не ти позволяват да изучаваш пътищата и творчеството, както ти искаш, само защото си в една банда, това означава, че творчеството в главният проект ще страда. Така или иначе нещо ще те бута натам.

По-рано тази седмица Lamb Of God пуснаха промо на Overlord от албума VII: Sturm Und Drang, който ще бъде пуснат в продажба на 24 юли от Nuclear Blast.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216