Как би звучал хит от преди почти 20 години днес?

Бандата се загуби за почти десетилетие, като всеки от членовете преследваше различни проекти. Най-забележителния от тях — този на вокалът — DevilDriver — има 6 издадени албума и е стъпил здраво на сцената на тежката метъл музика. От 2011 до 2013 година Coal Chamber се срещнаха за да направят няколко шоута по света. До тогава не се знаеше нищо за нов материал, дори такъв изобщо не беше включен в плановете на всеки един член на Coal Chamber.

“До тогава” е ключов момент, т.к. година по-късно обединените Coal Chamber подписват с Napalm Records и следва албум — 13 години по-късно. Всички оригинални членове на бандата са налице, в това число:
вокали: Dez Fafara
китари: Miguel “Meegs” Rascón
барабани: Mikey “Bug” Cox
и любимката на всички — бас китара: Nadja Peulen (която два пъти заменяше първоначалната басистка в Coal Chamber — Rayna Foss — която вече не се занимава с музика изобщо.

Предстоящият албум се казва Rivals (“Съперници”).

На 19 май той ще се появи в Северна Америка, а от 22 до 27 май ще се разпространи из цяла Европа. През юни бандата ще обиколи Европа, да се надяваме, че ще успеем да ги видим и в България, преди да са се разделили отново.

Част 1-ва: Какво е Coal Chamber?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216