Има ли къде да се ходи в Пловдив?

Здравейте!
Екипът на Lyrcs2bg реши да разглжда някои натрапчиви напоследък теми и да ги споделя всяка неделя в “Блога на Шапката“. Надяваме се да предизвикаме вашият интерес и съответно да получаваме вашите коментари. Блогът няма за цел да рекламира каквото и да е, а да разгледа нещата от трето лице – лицето на консуматор, в случаят Аз – (Шапката). Като цяло целта ни е да разгледаме какво и как се случва нощем, предимно в Пловдив. Ще препоръчваме събития и места, които си заслужават да бъдат посетени. Ще интервюираме хора, замесени по един, или друг начин в дадено събитие. И на последно място “Блогът на Шапката” ще ви препоръча банда или конкретна песен, за слушане през седмицата.

За да стане по интересно, темата за следващата седмица, ще бъде обявявана предварително. По този начин вие – читателите, ще може да се включите пряко и да изявите вашата гледна точка. Как ще се случва това? Просто оставете коментар. И така… след като всичко, относно блога вече е ясно. Обявявам тема за следващата седмица!
– “Има ли къде да се ходи в Пловдив“???


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php:216 Stack trace: #0 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php(202): wprp_report_form('') #1 /home/lyrics2b/public_html/wp-content/themes/Lyrics2BG_v6/single.php(63): wprp('true') #2 /home/lyrics2b/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lyrics2b/...') #3 /home/lyrics2b/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lyrics2b/...') #4 /home/lyrics2b/public_html/index.php(17): require('/home/lyrics2b/...') #5 {main} thrown in /home/lyrics2b/public_html/wp-content/plugins/wp-reportpost/main.php on line 216